Moderne dans/opera JFK (Spiksplinter)

En toch vind ik dat jammer, want kijk er is natuurlijk niks mooier dan dat je als kunstenaar van een tragedie uit de geschiedenis kunst maakt. Om jullie te verheffen, da's het mooiste wat er is. Maar je moet wel de goede tragedie he, niet iets wat onbeduidend is en heel lang geleden, want ja dan interesseert 't niemand iets. Ook niet iets van héél erg is en heel kort geleden, want dan vindt iedereen het eng. Ik vind het heerlijk, maar i-ik, ja. Maar ik heb lang gezocht en ik heb volgens mij de perfecte gevonden. Namelijk de moor-r-rd op John F. Kennedy. Voor de mensen die het niet weten, John F. Kennedy was de president van de Verenigde Staten. Die hebben ze des tijd door zijn kop geschoten in Dallas. De stad, niet de serie. Nou, ennu over de moord op John F. Kennedy heb ik dus een een soort, ja een moderne dansopera voorstelling gemaakt. Ennu als jullie 't leuk vinden dat kan ik wel even een stukje,
Zal ik 't doen? Ok ok right.
John F. Kennedy
Hij was
De president
Van de
Verenigde Staten
John F. Kennedy
...
Ja blijft natuurlijk altijd raar om zo'n klein stukje. Oh man, ooh, ojeej. Hoe heet jij ook alweer? Grietje? Nou Grietje, ik ben kapot. Ooh, ja je-je kan die moderne dansers wel belachelijk maken, maar conditie hebben ze wel, die flikkers.


Deze tekst is uitgetypt door een van de mensen achter Hans Teeuwen.NET of door een inzending naar Hans Teeuwen.NET, bij het overnemen van deze tekst gelieve dan ook een vermelding naar Hans Teeuwen.NET te plaatsen.

(< Ga terug)