Meisjes (Heist)

(S:)Ik kan hartstikke veel meisjes krijgen
of ja.. harstikke veel... ik kan best meisjes krijgen
Nuh .. eh ja... niet echt krijgen of zo.... ik denk er vaak aan
Of ja denken... ik ben gewoon geil

(S+T:)Meisjes meisjes meisjes
Meisjes meisjes meisjes
mhmhmhmh meisjes meisjes

(S:)Ha-hallo hallo meisje, zou-zou jij met mij naar de b-bioscoop willen dat we dan samen daarna bij jou thuis over de film praten enzo en eh dat je dan, ja niet echt aftrekken, maar beetje vasthouden ofzo?

(T:)Hallo meisje wat zie je d'r leuk uit!
Ho, ik wil je meenemen naar een land vol met bloemen en dan samen lachen en met spelende konijntjes in het zand hihihihihihihihi

(S:)He zeg, zeg wat zie jij er leuk uit.
Zeg hee! Misschien dat jij en ik in een heel klein donker kamertje leuke dingen met elkaar kunnen doen, als je begrijpt wat ik bedoel, of niet huh? Nah BABY!? Na wass ist denn loss? Bin ich nicht cool oder wass? Nah baby he? Komm doch mall hier hah, dan zieg ich dich das hochen aus und dann pumpen wir das doch 'rein. HAHAHAHAHAHA....

(T:)Hallo, hallo. Hallo lekker wijf wil jij met mij bizarre sex bedrijven? Met beesten en attributen en dat we dan samen een extatisch gevoel beleven en dan ons meenemen ... OH OH OH... zoete balsem van de sexualiteit OH OOHHH OOOOHHHHH!!!!!


Deze tekst circuleert op vele plaatsen op het internet en het is dus niet duidelijk wie deze tekst heeft uitgetikt, deze tekst komt uit een show van Hans Teeuwen en zodoende behoren alle rechten toe aan hem en zijn productiemaatschappij. Bij het overnemen van deze tekst gelieve een vermelding te plaatsen naar Hans Teeuwen.NET en/of een andere copyright vermelding.

(< Ga terug)