Taxi (Dat Dan Weer Wel)

Zo ongelooflijk bot vind ik dat soort dingen. Over bot gesproken! Nou, hier in Amsterdam! Ik stap in een taxi, die chauffeur zegt: Waar mot je heen?!
Zeg ik: Nou, ik wil graag naar het Leidse Plein. Ja, daar kom ik godverdomme net vandaan! Oh, doe dan maar het Rembrandtsplein. En toen gingen we rijden, en onderweg, echt die chaufeeur, de ene racistische opmerking na de andere, en ja, dat vindt ik leuk, he. Ja, je moet ze eerst altijd een klein voorzetje geven, want racisten moet wel altijd weten: Oh, het kan wel en dan bleeeeh, dan komt het. Voor hetzelfde geld is zo'n taxichaffeur bezig, tegen de passagier aan het kankeren over negers, negers dit, negers dat. En dan zegt die passagier: Ja, ik ben ook een neger. Dan, oh.! Maar deze man, deze man ging zo onvoorstelbaar te keer. Het was niet te geloven. Ik denk als Hitler, als die naast hem gezeten had, dan denk ik dat zelfs Hitler op een gegeven moment gezegd zou hebben: Also, also, also. Dus op een gegeven moment was ik het zat en toen zei ik er wat van, en toen zei die van: Ja, maar wat zou jij nou doen, als jou vriendin door 15 Turken in elkaar geslagen zou worden? Nou, dat vind ik een wel hele hypothetische vraag. Eh, ja! Eh, ja! En toen zei die: Ja, maar stel je nou maar eens voor dat het niet hypothetisch zou zijn. Ja, dan wel. Dan wel!


Deze tekst is uitgetypt door een van de mensen achter Hans Teeuwen.NET of door een inzending naar Hans Teeuwen.NET, bij het overnemen van deze tekst gelieve dan ook een vermelding naar Hans Teeuwen.NET te plaatsen.

(< Ga terug)