Dick Turpin en koningin (Dat Dan Weer Wel)

Dick Turpin was een struikrover! En hij was maar zou groot. Nu hoor ik jullie al denken: Zeg maar Hans, das klein!. Maar, en nou komt het, zo klein was dat niet, want in de tijd van Dick Turpin waren de struiken ook zou hoog! Waardoor Dickje dus lekker rechtop kon blijven staan, als hij wachtte op een diligence, een postkoets of een eenzame ruiter te paard. En dat heeft onze Dickie heel erg veel rugklachten gespaard. Eh, ik dacht ik zeg het effe.

Niet alle vrouwen zijn kuthoeren, trouwens, zit ik te denken. Nee! Martine Bijl is geen kuthoer, is een leuk mens. Is een hartstikke leuk mens. Ik weet nog dat eerste hitje van Martine Bijl, of een hitje, dat eerste singeltje wat ze uitbracht. Dat was zo'n lief, mooi, lief, integer, intiem plaatje.
Dat was zo mooi. Dat heette. Hoe heette dat nou? Het heette, eh dinges.
Ta-da-da-dum. Oh ja! Ik heb een wortel in m'n kut. Alles klopte aan dat plaatje, weet je wel? Alles. De muziek, dan begon die muziek zo:
Rompompompompom, en dan wist je al van oohoohoohoohooh, dit word goed, weet je wel! En dan, zo maar uit het niets, die stem van haar: Kijk eens hier.
En dan was je zo benieuwd. Wat is er dan Martine, wat is er dan? Ik heb een wortel in m'n kut. Okay! Dus zij is geen kuthoer. En de koningin is ook geen kuthoer, want dat is toch de koningin, tsssss! Die zwaait heel veel, he, de koningin. Dat is een beetje haar, ja, dat is haar vak eigenlijk he, zwaaien. Vroeger, toen ze koningin werd, vroeg ze: Wat moet ik dan doen?
Zwaaien. Oh, okay. Dan staat ze op het balkon, he: Dag lieve mensen!
Dag! Dag lieve mensen! Dag lieve mensen! Ik ben koningin. Dag! Dag! En de
mensen: Dag koningin! Dag koningin! He, kijk, de koningin. Dag koningin!
Dag gekke koningin! Dag lieve mensen! Dag! Dag lieve mensen! Dag! Dag koningin!! Dag! Het zou wel erg zijn, als de koningin een ongeluk zou krijgen en allebei d'r armen er afgezet Dag lieve mensen! Dag! En dan met d'r kop in die Gouden Koets, zo: Dag!! Dag!!


Deze tekst is uitgetypt door een van de mensen achter Hans Teeuwen.NET of door een inzending naar Hans Teeuwen.NET, bij het overnemen van deze tekst gelieve dan ook een vermelding naar Hans Teeuwen.NET te plaatsen.

(< Ga terug)