Alle vrouwen (Dat Dan Weer Wel)

Ik vind.. eigenlijk..over het algemeen.. alle, vrouwen..KUTHOEREN!!! Allemaal!! Met 'n vagina..Hej al wel 's goed bekeken de vagina? Ziet er toch niet uit? Toch allemaal 'tzelfde...e-en as je die lul van mij ziet, ey eh haal em - haal em - haal em der is allemaal uit man, allemaal anders, allemaal speciaal, ma hm ts, 's toch helemaal niks man..Met h'n menstruatie, nee dah moet dan elke maand weer huppakee menstruatie, alsof 't godverdomme niks kost! Menstruatie..En goor dat dat is! GOOR! En dan op 'n gegeven moment dan zijn ze zwanger, das helemaal goor! Zo'n toeter! En dan in een keer zo FLAP een hoop water en dan BLEEEHH! Of ze menstrueren nooit meer en das 't ergste wat er is heh, dan zijn ze in de overgang..En das goor heh, vrouw in de overgang..s goor heh..vrouw in de overgang..die zweten...zweten...overal heh....zweten...verlept-verlept lijf..ja, en slappe tieten, fiew...Ik snap niet dat die tieten eraan blijven hangen na hun vijftigste, waarom heeft een vrouw tieten op na der vijftigste, waarom?! Geen enkele zin, en dan doen bleeh bleeh, helemaal niks, dus dan moet gewoon als ze vijftig wordt, dan zou mooi zijn, je wordt vijftig, FLOEP FLOEP, klaar. Vrouwen in de overgang die zweten, hebben gewoon een rooie - een rooie kop heh, van de - van de opvliegers - opvliegers, ja opvliegers, dan lopen ze over straat, niks aan de hand, en dan in een keer whooohooohw!! En chagrijnig! Chagrijnig!! Oooohwww! Das ook zoiets, dan licht er dus in je bed, een zwetend wijf, met een rooie kop, en een verlept lijf in bed, te mekkeren, en die vraagt dan: Vind je me nog aantrekkelijk?..Wat denk je nou zelf?? Sjongejongejonge zeg..Nee das allemaal heel erg, allemaal heel erg...Overgang, klinkt een beetje als een promotie heh? Maar dah kajje het toch niet echt noemen ofwel? Promotie..Menopauze, oh pauze komt er een tweede bedrijf? Nee 't is afgelopen mevrouw, fijne tijd heh! Jaaha, maar wees lief, voor je vrouw als ze in de overgang is, kom op, ze heeft al die jaren heeft ze bier voor je gehaald, dan moeje nu ook lief voor der zijn..Ja probeer der dan toch maar een beetje aan te zitten ofzo, BLEEHHW!! Maar dan moet het, in de huwelijkse voorwaarden heh dat dan ehh zo'n iemand van de burgerlijke stand zegt: En zult u ook in haar nadagen haar dooie jopen blijven kneden?...
Hey! Weet je wie trouwens wel te gek zijn?! Helemaal te gek! MANNEN!! Mannen zijn te gek!! Als mannen onder mekaar zijn, gaan ze lekker stappen met elkaar, en bier drinken! En als de een een grap maakt, dan doen die andere Haahahahoow!! Heerlijk! En mannen zijn nooit jaloers! Nooit! Kenne mannen ie! En vrouwen?? Ohohohohooo!! Loop je met een vrouw over straat en dan komt er een hele andere mooie vrouw aan, die is sexy gekleed, en dan kijkt die vrouw zo: Nou zo kan ik er ook uitzien...NEEJ..Want zij is mooi, en jij bent lelijk!! Mannen zijn nooit jaloers..Als een man met zijn vrouw over straat loopt, en er komt een mooie man langs, dan zal een man tegen zijn vrouw zeggen: Kijk schat, wat een mooie man...Jah! Wil je met em naar bed? Natuurlijk, ik wacht hier wel...Ach hier daar ben je weer och je bent helemaal rood zeg, was het lekker? Harstikke fijn! Oh hallo hallo hallo hallo, wat zeg je? Ja, een-een popeltje ja dat is ze zeker ja, jajajaja, wat, nee dat doet ze bij mij nooit, nee nee, oja gaan jullie, o jullie gaan samen, nee geld ja natuurlijk tuurlijk..Dat zijn mannen...Zijn er hier mannen die wel eens jaloers zijn? Zijn er hier mannen die wel eens jaloers zijn? Nou dat bedoel ik...En eerlijk heh, zijn ze ook heh, eerlijk.


Deze tekst is uitgetypt door een van de mensen achter Hans Teeuwen.NET of door een inzending naar Hans Teeuwen.NET, bij het overnemen van deze tekst gelieve dan ook een vermelding naar Hans Teeuwen.NET te plaatsen.

(< Ga terug)