Meester van Dijk (Dat Dan Weer Wel)

ACH MENSEN! Ik voel mij zo sterk he. Ik voel me zo ontzettend sterk he, en als ik denk he, dat er ooit een leraar was hmm. Op de middelbare school, die tegen mij zei; Hans, met jou loopt het nog eens slecht af, verlos, haha! En het grappige is, dat hij nou aids heeft, en ik sta hier!!! Mwhahahahahahahahaha!

Met jou loopt het slecht af, moet je horen wie het zegt; eh eh eeh, eeh eh eeeh eeh. Dus ik dacht laatst van eh, kom, ik bel hem eens op, mwahahahahah! Van Dijk heette die, had ik hem aan de telefoon; Hallo, m-met va-van Dijk. Ik zeg; Kun je wat harder praten, ik versta er geen ZAK VAN! Eeh eh eh eh eeeh eh eh. Ik zeg; Das hier met Hans Teeuweeeen!

O ja, ik herinner me jou. Het gaat goed met je he, je hebt succes he? Ik zeg; Ja, ik heb succes van Dijk, maar kom op, waar gaat het om in het leven? Gezondheid, is toch wel het belangrijkste of niet? hahahaha! Ik zeg; Maar van Dijk, waarom heb je toen tegen mij gezegd, dat het slecht me mij zou aflopen?Hans dat heb ik nooit DAT HEB JE WEL GEZEGD VAN DIJK! Hans dat heb ik nooit DAT HEB JE WEL GEZEGD VAN DIJK!

Hans. Ah kom op van Dijk. Denk dat mijn geheugen op dit moment wel ff wel wat beter is, dan dat van jou, toch? Hans ik weet het niet meer. Oh Hans ik ben zo alleen. Iedereen heeft me in de steek gelaten. Mijn vrienden zie ik niet meer, mijn ouders schamen zich voor mij..Soms voel ik me zo slecht als dat ik denk, misschien is het beter als. Oh, wacht van Dijk, ik ben geen maatschappelijk werker he! Ciao! Bom, heb ik opgehangen. Ja sommige dingen vergeet ik niet he, ik bedoel, dat vergeet ik niet. Kijk ik weet niet of van Dijk dat heeft gezegd, maar iemand gewoon had dat gezegd, ja. Ik was slecht jongen, op die middelbare school, verschrikkelijk. Ik was heel slecht, ik kan geen dingen onthouden, die mij niet interesseren, die willen mijn hoofd niet in, dat gaat niet, ik weet niet wat het is. Terwijl, als ik iets mooi vind, spannend, boeiend, dan gwwrrrrrr, zuig ik het op als een spons, echt weer, geen probleem. Een saxofoonsolo van Charlie Parker? Geen problem, let op..


Deze tekst is uitgetypt door een van de mensen achter Hans Teeuwen.NET of door een inzending naar Hans Teeuwen.NET, bij het overnemen van deze tekst gelieve dan ook een vermelding naar Hans Teeuwen.NET te plaatsen.

(< Ga terug)