Wie is Hans Teeuwen? Alle shows van Hans Teeuwen inclusief teksten Hans Teeuwen in de media Downloads Overige Info over deze website
Hans Teeuwen (49)
  Acteur
  Cabaretier
  Regisseur
  Zanger

Solo cabaret:
1995 - Hard & Zielig
1997 - Met een Breierdeck
2000 - Trui
2002 - Dat Dan Weer Wel
2004 - Industry Of Love
2011 - Spiksplinter

Duo/TV/radio:
1992 - Heist
1997 - Mannen v/d radio
2002 - Poelmo

Zanger:
2007 - Hans Teeuwen zingt

© Hans Teeuwen.net 2004-2015
A remy.tv production
Often plagiarised, never matched.

Fles (#7 Trui)

dje terug.. Heb ik een fles gevonden! En in die fles heeft volgens mij wijn gezeten of zo, maar dat weet ik niet zeker! Maar dat maakt niet uit. Nou toen heb ik die fles mee naar huis genomen. En thuis op de kast gezet. Oooohw hij stond zo mooi op die kast. Ja, het was net alsof die fles zich daar heel erg thuis voelde. En dan ’s avonds voor dat ik ging slapen keek ik even naar die fles zo. En dan soms haalde ik hem even van de kast om er mee te spelen. Ja en dan ging ik een beetje spelen met die fles zo. Jongen ik was zo blij met die fles jongen. Maar dat was mijn vriend, was mijn vriend….. Ja dan had ik eindelijk een vriend. En dan deed ik soms warm water in die fles en dan hield ik die fles zo heel dicht tegen me aan. Oeeehww dat was lekker warm jongen. O ik was echt zo blij met die fles jongen ik deed er echt van allerlei dingen mee!

Maar na een tijdje kreeg ik wroeging. Ja want eigenlijk was die fles helemaal niet van mij. Iemand anders was die fles verloren, en die was dan misschien wel heel lang naar die fles opzoek. Ooohhhh ik wist niet wat ik moest doen. Nee want ik was wel gehecht aan die fles, echt heel erg, maar ik kon hem toch niet houden? Nou en toen ben ik terug gegaan naar de plek waar ik die fles gevonden had. En daar ben ik toen gaan staan wachten. Met die fles. Maar er kwam niemand voorbij die een fles zocht dus toen gingen de fles en ik maar weer naar huis. En toen heb ik een advertentie gezet dat ik de fles gevonden had. Een paar dagen later werd er gebeld. Aan de deur stond een meisje. Heb jij mijn fles misschien? Vroeg ze. Misschien wel zei ik en ik liet er binnen. Ik haalde de fles tevoorschijn en toen ze hem zag begon ze meteen te huilen. Ow fles lieve lieve fles daar ben je weer daar ben je weer! Ze pakte de fles stevig vast en zei: Hoe kan ik jou ooit bedanken? Oow ik vind het wel goed hoor ja ik ben blij dat die fles weer terug is bij de vorige eigenaar. Wil je misschien een emmer hebben vroeg ze. Ik heb bij mij namelijk 2 emmers waarvan ik er een nooit gebruik, die mag je zo hebben! Nou zei ik, een emmer is nooit weg. Wat voor kleur is de emmer? Het is een blauwe zei ze. Nou dat komt goed uit zeg want op bruin na is blauw mijn lievelingskleur. Nou zei ze dan is ie van jou! En zo geschiedde. Ik gaf haar de fles terug en zei mij de blauwe emmer. En zo was iedereen tevreden. En zo zie je maar weer eerlijk duurt het langst en wie goed doet. Goed om goed.


Deze tekst is uitgetypt door een van de mensen achter Hans Teeuwen.NET of door een inzending naar Hans Teeuwen.NET, bij het overnemen van deze tekst gelieve dan ook een vermelding naar Hans Teeuwen.NET te plaatsen.

(< Ga terug)