Wie is Hans Teeuwen? Alle shows van Hans Teeuwen inclusief teksten Hans Teeuwen in de media Downloads Overige Info over deze website
Hans Teeuwen (49)
  Acteur
  Cabaretier
  Regisseur
  Zanger

Solo cabaret:
1995 - Hard & Zielig
1997 - Met een Breierdeck
2000 - Trui
2002 - Dat Dan Weer Wel
2004 - Industry Of Love
2011 - Spiksplinter

Duo/TV/radio:
1992 - Heist
1997 - Mannen v/d radio
2002 - Poelmo

Zanger:
2007 - Hans Teeuwen zingt

© Hans Teeuwen.net 2004-2015
A remy.tv production
Often plagiarised, never matched.

Fopwinkel (#23 Industry of Love)

En ging ik dan weer eigenlijk met een heel goed gevoel dan weer weg.
En ik stapte op m’n fiets zo, en ik dacht dan ga ik nu die poster kopen voor het witte zwijntje, maar wat gebeurt er? Onderweg naar de posterwinkel kwam ik.. voorbij.. een fopwinkel.. ja eh.. ooh..da vind k…*mompelt*…schitterend!! Zo… Gnii..fzo ey…feestartikelen winkel.. fgey…met van die gekke dingen ..weetje… *mompelt* weet je hoe die heette? De gebakken poets! JAAHAHAHAHA! En dan snap je zo van poets bakken, snap je? Maar dan zit dat zo in de taal! En daar hebben ze dan SPULLEN jonge! Das zo lach..Daar hebben ze bijvoorbeeld
van die fopkots! Dat lijkt kots maar dat is helemaal geen kots! He.. njaaaaah.. en die leg je dan ergens neer zo en dan komt er iemand voorbij enzo ,en die kijkt zo en die zegt: Was da nou? Zeg je zo van : das fopkots! Oh.. MAHAHAHAHA!!
Of zo een nepdrol leg je op de piano en dan komt er zo iemand aan en zegt zo: hey wie heeft er op de piano gescheten? Niemand! Das een nepdrol! Oh… WHAHAHAHAHA! Maar mijn persoonlijke favoriet is en blijft de praatstok! Het is schi… zo een praatstok die neem je mee naar de hondenrennen en dan staat iedereen zo naar die honden te kijken en als niemand kijk tik je zo op een rooie knop zo: mag k een biertje? WIE WAS DAT? Joh da weet ik nie zeg je dan! Maar dat weet je natuurlek WELLLLL!! En dan kijken ze weer allemaal en dan: mag k een biertje? HUH? Tot er iemand zegt van HEEY MAAR!! HET ZAL DIE STOK TOCH NIE ZIJN?? Zeg je : jawel zeg je, das een praatstok! WHAHAHAHAHAHAHA! Of van die neplimonade dat je moet mengen ,dan wordt je maat zo ziek als een hond weet je wel. Ik MOEST daar naar binnen! Dus ik ga daar naar binnen en ik zei: HEY FOPWINKELAAREXPOTANT ! MAAK JE BORST MAAR NAT WANT IK GA HIER EVEN HEEL ERG VEEL FOPSPULLEN KOPEN!! HJA DA WEET IK WEL! En dan begin ik zo te rapen en te rapen en had ik zo een stapel fopspullen ik kwak dat op die toonbank en die man zegt zo: feestje zeker? Niks feestje zeg ik moei je er niet mee lul! HAHA!!! Aanpakke die gasten!! Goed! En die 2 tassen tjokvolle fopspullen en ik heel blij weer naar buiten zo LALALALALA kom ik buiten, fiets gejat KUT!!! Ik was zo kwaad hè!! Ik denk ik laat het niemeer zitten, ik trek al mijn kleren uit ,maakte der een pakketje van , terug die fopwinkel in ,ik zeg hier fopwinkelexpotant ,pas jij zo lang op mijn kleren? Jaa graag zei die..he… en ik spiernaakt me die fopspullen naar het politiebureau want ik dacht als ik naakt naar het politiebureau ga zal je zien wordt ik veel eerder geholpen, nou ik kom daar!! WAT BLIJKT?? MOET IK GODVERDOMME NET ZO LANG WACHTEN ALS AL DIE ANDEREN MENSEN!! Dus ik.. je moet dat voorstellen hoe ik daar zit , zit ik daar op zo een stoel weetje wel ,zo een stoel die je niet kan bewegen omdat die vast zit aan de muur. Dan zit ik daar, emotioneel geknakt, gebroken, niks meer van over, spiernaakt met 2 tassen vol met fopspullen!


Deze tekst is uitgetypt door een van de mensen achter Hans Teeuwen.NET of door een inzending naar Hans Teeuwen.NET, bij het overnemen van deze tekst gelieve dan ook een vermelding naar Hans Teeuwen.NET te plaatsen.

(< Ga terug)