Wie is Hans Teeuwen? Alle shows van Hans Teeuwen inclusief teksten Hans Teeuwen in de media Downloads Overige Info over deze website
Hans Teeuwen (49)
  Acteur
  Cabaretier
  Regisseur
  Zanger

Solo cabaret:
1995 - Hard & Zielig
1997 - Met een Breierdeck
2000 - Trui
2002 - Dat Dan Weer Wel
2004 - Industry Of Love
2011 - Spiksplinter

Duo/TV/radio:
1992 - Heist
1997 - Mannen v/d radio
2002 - Poelmo

Zanger:
2007 - Hans Teeuwen zingt

© Hans Teeuwen.net 2004-2015
A remy.tv production
Often plagiarised, never matched.

Leuke oom (#13 Industry of Love)

Ja kijk…op zich is het natuurlijks iets prachtig, zo’n circus en die hele romantiek die daar bijhoort, iets magisch, weet je wel. Maar ja… en voor de kinderen, hè? Circus is voor de kinderen en die kinderen hebben entertainment zo hard nodig, mensen.

Ik heb als kind te weinig entertainment gehad, hè? Dat merk ik nou aan mijn gedrag. De hele manier van lopen en alles, dat zie je. Maar ja, goed, in die
tijd: d’r was niks, er was oorlog en je moest door, weet je wel.

Nee, onze enige bron van vermaak in die tijd, was een leuke oom. Die kwam wel eens lanks en die deed dan spelletjes met ons. En er was een spelletje, dat zal ik nooit vergeten. Dat heet: De Kabouter Opgesloten In De Fles. En dan deed die met zo’n glas, zo. Dan deed die, zo: “Hé, laat me d’r eens uit!
Hé, laat mij eens godverdomme die fles uit! Hé?! Hallo?! Ja, godverdomme, zeg! Ik wil d’r uit! Hallo?! Ja, HAHAHA! Hallo?! Laat mij eruit!!! OOOHH!!
Ik zit hier vast!! Ik zit hier vast!! Help! Help! Help!

En dan zaten wij zo, als kinderen, zo…. En dan vroegen wij: “Gaat het wel met het kaboutertje?” En dan zei die: “MMMM!!”

Dat was dus heel leuk. Wat die ook heel vaak deed, was ook een heel leuk
spelletje: Dan zei die heel vaak, tegen ons, zei die zo: “Kiekeboe!!” Snap je dat niet? Is toch leuk, of niet? Zo’n man die dan zo zegt: “Kiekeboe!”
Nou, wij dan zo als kinderen… Ooohh, weet je wel? Zegt die: “Nou…?” Ohshit, ik snap al waarom het niet werkt. Ik vergeet er iets bij te zeggen. Nee, hij was eerst effe weg, snap je wel? En dan lagen wij in die kofferbak te wachten, een paar dagen en dan zo: “Kiekeboe!!” HAHAHAHA!! Ja, was een leuke man.

Hij kon ongelooflijk goed meubels imiteren, hè. OH! Enne dat heb ik een beetje van hem geleerd, dus ik kan ook een beetje meubels imiteren. Zal ik eens iets doen? Wat zal ik doen? Zeg maar. Wat moet ik doen? Een schommelstoel? Zo, jij begint ook gelijk bovenaan, hè?! Meteen mij….Is goed!
Oké, schommelstoel. Effe denken, hoe ging die ook alweer? Jajaja…Was zo, dan zo, zo….OCH, dat was zo!! Ja, sorry! Was een tijdje geleden alweer.

(Doet schommelstoel)

Das de schommelstoel. Nog een, moet jij zeggen. Tafel. Kijk, het hoeft niet altijd zo…Oké, tafel. Oké, die is zo, zo, oh nee, zo….

(Doet tafel)

Tafel.


Deze tekst is uitgetypt door een van de mensen achter Hans Teeuwen.NET of door een inzending naar Hans Teeuwen.NET, bij het overnemen van deze tekst gelieve dan ook een vermelding naar Hans Teeuwen.NET te plaatsen.

(< Ga terug)