Wie is Hans Teeuwen? Alle shows van Hans Teeuwen inclusief teksten Hans Teeuwen in de media Downloads Overige Info over deze website
Hans Teeuwen (49)
  Acteur
  Cabaretier
  Regisseur
  Zanger

Solo cabaret:
1995 - Hard & Zielig
1997 - Met een Breierdeck
2000 - Trui
2002 - Dat Dan Weer Wel
2004 - Industry Of Love
2011 - Spiksplinter

Duo/TV/radio:
1992 - Heist
1997 - Mannen v/d radio
2002 - Poelmo

Zanger:
2007 - Hans Teeuwen zingt

© Hans Teeuwen.net 2004-2015
A remy.tv production
Often plagiarised, never matched.

Ozon (#7 Hard & Zielig)

Eh.. De aarde is rond en hij draait om de zon. En van buiten de aarde komen allemaal schadelijke stralingen op de aarde af, maar gelukkig zit er om de aarde een laag en die laag ons beschermt tegen die schadelijke stralingen, maar nou is dus in de laatste 50 jaar die laag nogal kapot gegaan en binnenkort is die helemaal kapot en sterven we allemaal aan een langzame en pijnlijk dood met vlekken en zweren.

ehm. Janee, zoiets mag natuurlijk niet gebeuren. Dus ik stel voor als we nou vanavond hier in de zaal als we nou met z'n allen tegen mekaar zouden zeggen: 'goh, dat mag niet gebeuren, laten we daar met z'n allen een stokje voor steken', en dat we dan zeggen 'kom op mensen met z'n allen de schouders eronder voor een beter milieu' eh..da's eh 'de handen uit de mouwen voor Moeder natuur'.
Zullen we dat dan tegen elkaar zeggen dan komt het wel goed denk ik.
Nou dan zou ik zeggen, mensen: 'kom op.'


Deze tekst circuleert op vele plaatsen op het internet en het is dus niet duidelijk wie deze tekst heeft uitgetikt, deze tekst komt uit een show van Hans Teeuwen en zodoende behoren alle rechten toe aan hem en zijn productiemaatschappij. Bij het overnemen van deze tekst gelieve een vermelding te plaatsen naar Hans Teeuwen.NET en/of een andere copyright vermelding.

(< Ga terug)