Wie is Hans Teeuwen? Alle shows van Hans Teeuwen inclusief teksten Hans Teeuwen in de media Downloads Overige Info over deze website
Hans Teeuwen (49)
  Acteur
  Cabaretier
  Regisseur
  Zanger

Solo cabaret:
1995 - Hard & Zielig
1997 - Met een Breierdeck
2000 - Trui
2002 - Dat Dan Weer Wel
2004 - Industry Of Love
2011 - Spiksplinter

Duo/TV/radio:
1992 - Heist
1997 - Mannen v/d radio
2002 - Poelmo

Zanger:
2007 - Hans Teeuwen zingt

© Hans Teeuwen.net 2004-2015
A remy.tv production
Often plagiarised, never matched.

Fistfucken (#17 Dat Dan Weer Wel)

Om terug te komen op fistfucken. Euh, ja nee maar is wel, is wel degelijk in het verband met het voorgaande, want fistfucken, is óók een keer begonnen! Dat hebben twee mensen ook ooit, voor het eerst gedaan..Anaal fistfucken heb ik het over heh, anale fistfuck…Dat hebben twee mensen ooit voor het eerst gedaan. En euh, daar is ook een gesprekje aan vooraf gegaan, tenminste jah, dah hoop ik wel want..“WAT KRIJGE WE NOU ZEG?!! BEJ NOU HELEMAAL GEK?!!”..Nee, dat is waarschijnlijk, in goed overleg gegaan:

Wal-Walde-Waldema? Mag ik jouw een euh, mag ik jouw een vraag stelle?

Maar natuurlijk Evert, vragen staat immers vrij.

J-ja das waar ja..Maar moeje nie lachen heh Waldema?

Evert, ik lach toch nooit…

Ja dat euh is ook wel weer waar ja..2-0 voor jou. Eeeuh wa-wa Waldema? Eh euhm, zou ik - zou ik anders effeuh, mijn gebaldeuh vuist, in jouw anus mogeuh stoppen?

Maar dat gaat toch helemaal niet Evert !!

Maar we kunnen het toch probéren Waldema?

Nou okeee…

Nou, doe je broekje maar uit Waldema, en ga maar voorover staan…Zoo, bejje der klaar voor Waldema? Dah komt iieee! Zoo, ’n beetje draaiee, suup en die zit er al in. Hoe gaat het nou Waldema?

Moilommgommemedamoilogomme!!

Zoo, ’n beetje op en neer...Pompadompadiieee..Heh gezellig hebben we het heh, Waldema? Wat is er toch weinig voor nodig eigenlijk heh? Ey Waldema, komt er nog wat leuks op televisie vanavond? Hoeveel vingers steek ik op?? Maaahaa!!


Deze tekst is uitgetypt door een van de mensen achter Hans Teeuwen.NET of door een inzending naar Hans Teeuwen.NET, bij het overnemen van deze tekst gelieve dan ook een vermelding naar Hans Teeuwen.NET te plaatsen.

(< Ga terug)