Wie is Hans Teeuwen? Alle shows van Hans Teeuwen inclusief teksten Hans Teeuwen in de media Downloads Overige Info over deze website
Hans Teeuwen (49)
  Acteur
  Cabaretier
  Regisseur
  Zanger

Solo cabaret:
1995 - Hard & Zielig
1997 - Met een Breierdeck
2000 - Trui
2002 - Dat Dan Weer Wel
2004 - Industry Of Love
2011 - Spiksplinter

Duo/TV/radio:
1992 - Heist
1997 - Mannen v/d radio
2002 - Poelmo

Zanger:
2007 - Hans Teeuwen zingt

© Hans Teeuwen.net 2004-2015
A remy.tv production
Often plagiarised, never matched.

Recensie DSdelft (Trui)

De belofte van de jaren negentig. Moeiteloos werd de Eindhovense cabaretier Hans Teeuwen in het rijtje van de absolute groten geplaatst, ergens tussen Freek, Toon en Youp in. Na bijna tweehonderd voorstellingen van zijn de hemel in geprezen programma 'Met een Beierdeck' bleek de koek op, stond de motor droog en was de accu leeg. Dat betekende het einde van de tournee en de geplande voorstellingen voor een derde programma moesten worden afgelast. Teeuwen nam vrijaf en liet de geruchtenstroom voor wat die was.

Na wat zijstraten te hebben ingeslagen heeft hij het pad der geleidelijkheid gekozen om terug te keren waar hij ook volgens zichzelf thuishoort. Op de planken. Naar eigen zeggen lijkt het nieuwe programma meer op zijn eersteling 'Hard en Zielig'. Minder hard, bruusk, extreem, confronterend, zwartgallig of beangstigend. Het gaat nog wel over losers aan de rand van de afgrond die zich staande houden door in een fantasiewereld te leven. Het blijft hoe dan ook overrompelend, geraffineerd, ontroerend, indringend en grotesk.


Bron: DSdelft

(< Ga terug)