Wie is Hans Teeuwen? Alle shows van Hans Teeuwen inclusief teksten Hans Teeuwen in de media Downloads Overige Info over deze website
Hans Teeuwen (49)
  Acteur
  Cabaretier
  Regisseur
  Zanger

Solo cabaret:
1995 - Hard & Zielig
1997 - Met een Breierdeck
2000 - Trui
2002 - Dat Dan Weer Wel
2004 - Industry Of Love
2011 - Spiksplinter

Duo/TV/radio:
1992 - Heist
1997 - Mannen v/d radio
2002 - Poelmo

Zanger:
2007 - Hans Teeuwen zingt

© Hans Teeuwen.net 2004-2015
A remy.tv production
Often plagiarised, never matched.

Recensie KKunst.com (Industry of Love)

'Industry of love' is de titel van het vijfde soloprogramma van Hans Teeuwen. Het is een voorstelling die poogt de mythe van de wilskracht aan de kaak te stellen, zonder daarbij bepaalde tendensen uit het oog te verliezen. Maar schijn bedriegt...

Industry of love', het vijfde soloprogramma van Hans Teeuwen, vertelt het verhaal van Arnoud Jan de plank en Elvira de stok die heimelijk verliefd zijn op elkaar en proberen een dun boekje over betonrot te stelen van Aramot de luie veldreus, die zelf niet eens kan lezen. Tijdens hun missie worden ze dwarsgezeten door een groep cynische bevers, die om onduidelijke redenen solidair zijn met Aramot. Wat niemand echter weet, is dat Aramot het dunne boekje met liefde en plezier zou afstaan als het hem op een normale manier gevraagd zou worden. De strijd tussen Arnoud Jan en Elvira enerzijds en de groep bevers anderzijds kenmerkt zich door een onwerkelijke gruwelijkheid en een welhaast ziekelijke verveling, terwijl de slappe Aramot geen idee heeft wat zich allemaal afspeelt in het eens zo rustieke Ebbebos. Als dan ook nog Henny Donkers ten tonele verschijnt, is de chaos compleet.

Hans Teeuwen stapt als cabaretier recht op zijn publiek af. Hij noemt de zaken bij naam en toenaam Zijn show is opgebouwt volgens het traditioneel cabaretstramien met liedjes en conférences. In deze vijfde show bespeelt hij vooral de liefde en de krankzinnigheid terwijl hij veelvuldig zijsprongeltjes maakt en het publiek met zijn show meetrekt.

Wat Hans vertelt heeft een diepe grond maar de humor is nooit ver weg wat maakt dat zijn show niet zwaar op de hand ligt maar het publiek een goed gevoel geeft.

Wie de show miste kan alles goedmaken met de DVD en de dubbel-CD die door zijn bureau Hummelinck Stuurman op de markt werd gebracht.


Bron: KKunst.com

(< Ga terug)