Wie is Hans Teeuwen? Alle shows van Hans Teeuwen inclusief teksten Hans Teeuwen in de media Downloads Overige Info over deze website
Hans Teeuwen (49)
  Acteur
  Cabaretier
  Regisseur
  Zanger

Solo cabaret:
1995 - Hard & Zielig
1997 - Met een Breierdeck
2000 - Trui
2002 - Dat Dan Weer Wel
2004 - Industry Of Love
2011 - Spiksplinter

Duo/TV/radio:
1992 - Heist
1997 - Mannen v/d radio
2002 - Poelmo

Zanger:
2007 - Hans Teeuwen zingt

© Hans Teeuwen.net 2004-2015
A remy.tv production
Often plagiarised, never matched.

Boney M (#14 Trui)

Dubudubudum, bumbumbum, dubudubudum, bumbumbum, dubudubudum, bumbumbum, dubudubudum, bumbumbum.

Just crazy like a fool
Come on daddy cool
I’m crazy like a fool
Come on daddy cool
Daddy daddy cool
Daddy, daddy cool

Yeah, mooi nummer. Van wie was dat nummer ook al weer? “Boney M” Wie? “Boney M” Boney M, ja Boney M. Was goed he? Boney M. Tsja, drie van die fotzige wijven. Tsja, wah, fotzige wijven en zo’n aap zat er bij he, een aap. Ja, niet omdat hij zwart is, dat bedoel ik niet he, dat bedoel ik niet. Ja, ik denk wel, dat als je zwart bent, moet je niet zo gaan dansen, dat is toch zo? Beetje dubbel op, of nee, of ahh, shit! Maar ik vind het wel raar, want normaal heb je altijd bij die wijvengroepen, met drie van die wijven, heb je altijd één de lekkerste. Dat is toch zo? Dat had je vroeger al, bij The Supremes. En de Three Degrees. En later bij de Bangles, weet je niet? Die kleine van de Bangles, godverdomme, lekker ding, of niet? Ja, kapot naaien als een gek. Ja dat is altijd….En bij TLC, ook één de lekkerste. En bij Boney M, ik zou echt niet weten wie daar…….

Maar goed, kijk, daar gaat het natuurlijk helemaal niet om!


Deze tekst is uitgetypt door een van de mensen achter Hans Teeuwen.NET of door een inzending naar Hans Teeuwen.NET, bij het overnemen van deze tekst gelieve dan ook een vermelding naar Hans Teeuwen.NET te plaatsen.

(< Ga terug)