Wie is Hans Teeuwen? Alle shows van Hans Teeuwen inclusief teksten Hans Teeuwen in de media Downloads Overige Info over deze website
Hans Teeuwen (49)
  Acteur
  Cabaretier
  Regisseur
  Zanger

Solo cabaret:
1995 - Hard & Zielig
1997 - Met een Breierdeck
2000 - Trui
2002 - Dat Dan Weer Wel
2004 - Industry Of Love
2011 - Spiksplinter

Duo/TV/radio:
1992 - Heist
1997 - Mannen v/d radio
2002 - Poelmo

Zanger:
2007 - Hans Teeuwen zingt

© Hans Teeuwen.net 2004-2015
A remy.tv production
Often plagiarised, never matched.

Ijscoman (#9 Industry of Love)

En toen, brak er een mooie tijd aan, want toen, werd ik ijscoman. Was ik ijscoman, en dan had ik zo eh, m'n eigen kar, m'n eigen ijscokar. Weet ik nog, die ijscokar, dat weet ik nog, daar had ik zo opgezet.. ijs..

En dan fietste ik van dorp naar dorp en dan stopte ik op het dorpsplein, en dan kwamen er uit alle hoeken en gaten kwamen er kleine kindertjes aan lopen. Met rode kootjes van de opwinding en die stonden zo rond die kar, en die waren helemaal opgewonden en die riepen door elkaar heen, ik wil tutti frutti, ik wil vanille, ik wil dit, ik wil dat, en dan zei ik, jongens, gewoon, FF NORMAAL DOEN! DAT GETETTER AAN M'N KOP, IK WORDT DAAR KNETTERGEK VAN, DOE NORMAAL!

Nou, en dan hadden ze allemaal een ijsje. En dan stonden ze daar op die kar.. [steekt tong uit mond en faked het eten van een ijsje]. En dan hadden ze een ijsje op, en dan stonden ze daar rond die kar en dan zeiden ze, ijscoman! Ijscoman! Vertel eens een verhaal, vertel eens een verhaal! En dan zei ik nee, ik verkoop alleen ijs.

En dan ging ik weer verder met m'n ijscokar.


Deze tekst is uitgetypt door een van de mensen achter Hans Teeuwen.NET of door een inzending naar Hans Teeuwen.NET, bij het overnemen van deze tekst gelieve dan ook een vermelding naar Hans Teeuwen.NET te plaatsen.

(< Ga terug)