Wie is Hans Teeuwen? Alle shows van Hans Teeuwen inclusief teksten Hans Teeuwen in de media Downloads Overige Info over deze website
Hans Teeuwen (49)
  Acteur
  Cabaretier
  Regisseur
  Zanger

Solo cabaret:
1995 - Hard & Zielig
1997 - Met een Breierdeck
2000 - Trui
2002 - Dat Dan Weer Wel
2004 - Industry Of Love
2011 - Spiksplinter

Duo/TV/radio:
1992 - Heist
1997 - Mannen v/d radio
2002 - Poelmo

Zanger:
2007 - Hans Teeuwen zingt

© Hans Teeuwen.net 2004-2015
A remy.tv production
Often plagiarised, never matched.

Koekoeksklok (#6 Industry of Love)

De koekoeksklok, voor dat die helemaal goed en wel was uitgevonden, was een enorm gedoe. Dat kwam, de man die hem uiteindelijk heeft uitvond: de uitvinder van de koekoeksklok. Die man was al jaren aan het experimenteren, met allerlei verschillende klokken.

Op een gegeven moment had die de nijlpaardklok. Was een enorm apparaat!
Enorm groot ding! En daar kwam dan om de zo veel tijd, op ware grote, een nijlpaard uit en die zei dan, zo: “???” Veel te groot! En je schrikt je
kapot: “WHAAAAH!”

Daarna had die de tijgerklok. Dan kwam er een tijger uit en die zei:
“…Koekoek!” Toen zei iemand: “Waarom zegt die tijger nou koekoek?” Zei die:
“Bemoei jij je met je eigen zaken! Ga jij thuis eens even je zaken op orde brengen! Wie denk je wel dat je bent? Kritiek hebben op mijn klokken!Wat doe je zelf de hele dag: NIKS. Een of andere kutroman schrijven terwijl je niet kan schrijven. En wie brengt het geld hier naar binnen? Jouw zoon, die stoflongen heeft en die jij in de mijn laat werken! Dus voordat jij kritiek gaat hebben op mijn klokken: ga thuis je zaken op orde brengen en nou opgeflikkerd mijn werkplaats uit! Kom nou!”

Nou, dan heeft later die man dus de koekoeksklok uitgevonden, maar ik weet niet…ik vindt het een raar verhaal.


Deze tekst is uitgetypt door een van de mensen achter Hans Teeuwen.NET of door een inzending naar Hans Teeuwen.NET, bij het overnemen van deze tekst gelieve dan ook een vermelding naar Hans Teeuwen.NET te plaatsen.

(< Ga terug)