Wie is Hans Teeuwen? Alle shows van Hans Teeuwen inclusief teksten Hans Teeuwen in de media Downloads Overige Info over deze website
Hans Teeuwen (49)
  Acteur
  Cabaretier
  Regisseur
  Zanger

Solo cabaret:
1995 - Hard & Zielig
1997 - Met een Breierdeck
2000 - Trui
2002 - Dat Dan Weer Wel
2004 - Industry Of Love
2011 - Spiksplinter

Duo/TV/radio:
1992 - Heist
1997 - Mannen v/d radio
2002 - Poelmo

Zanger:
2007 - Hans Teeuwen zingt

© Hans Teeuwen.net 2004-2015
A remy.tv production
Often plagiarised, never matched.

Banaan (#22 Industry of Love)

Ik weet ook weer waarom, want er gebeurde iets heel geks. Ik eh, ik nam afscheid van het witte zwijntje en aaide 'm zo en zei zo, dag wit zwijntje, en dan ging ik even m'n handen wassen, want ja, het is een varken! Dus ik stond zo bij die kraan en ik zet die kraan open maar er kwam geen water, dus ik zet die kraan verder en verder open, ik dacht hè, en geen water, en die kraan begint te trillen, prrrrrft, en in één keer, floep, banaan! Godverdomme!

Ik was zo kwaad hè, dus ik pak die banaan, en ik met die banaan, woedend naar het waterleidingsbedrijf hè. Dus ik kom daar binnen, smijt die deur achter me dicht, ik loop door het gebouw, zie daar 3 mannen staan, ik loop er naar toe, ik flikker die banaan op de grond en zeg héé! NOEMEN JULLIE DIT WATER?

En die 3 mannen.. Eh, nee, nee, das meer een banaan hè. Ik zeg ja!
Hoe moet ik daar m'n handen mee wassen?
Met die banaan? Poeh, ja, dat weten wij ook niet.
Maar meneer, mag ik u iets vragen? Gebruikt u drugs?
Ik zeg, wat?
Nee, sorry, ik haal de directeur wel.

Haalde die de directeur, komt de directeur aan, keurige man, moet ik eerlijk zeggen, en die komt naar me toe en zegt, meneer, ik heb gehoord wat er gebeurd is, het spijt me verschrikkelijk, ik schaam me kapot meneer, ik wil alles doen om het goed te maken, maar u moet zich voorstellen meneer, dit soort dingen kunnen nu eenmaal gebeuren, en het spijt me verschrikkelijk, en ik vind het zo afschuwelijk jammer, maarja, dit soort dingen meneer, u moet een beetje begrip hebben, het is hier ook soms ook een gekkenhuis, water, water, elke dag willen de mensen maar weer water, water, ja, en dan soms dan glipt er wel eens een banaan doorheen. Het spijt me.. En toen pakte die me vast en toen hielden we mekaar even vast, en dat was een goed gevoel, kom nou.. Dat mag toch ook wel eens.


Deze tekst is uitgetypt door een van de mensen achter Hans Teeuwen.NET of door een inzending naar Hans Teeuwen.NET, bij het overnemen van deze tekst gelieve dan ook een vermelding naar Hans Teeuwen.NET te plaatsen.

(< Ga terug)