Wie is Hans Teeuwen? Alle shows van Hans Teeuwen inclusief teksten Hans Teeuwen in de media Downloads Overige Info over deze website
Hans Teeuwen (49)
  Acteur
  Cabaretier
  Regisseur
  Zanger

Solo cabaret:
1995 - Hard & Zielig
1997 - Met een Breierdeck
2000 - Trui
2002 - Dat Dan Weer Wel
2004 - Industry Of Love
2011 - Spiksplinter

Duo/TV/radio:
1992 - Heist
1997 - Mannen v/d radio
2002 - Poelmo

Zanger:
2007 - Hans Teeuwen zingt

© Hans Teeuwen.net 2004-2015
A remy.tv production
Often plagiarised, never matched.

Pantomime voor de blinden (#9 Hard & Zielig)

Joa. Ja! Dames en heren, dames en heren! dames en heren. Is 't immers, geen groot onrecht, dat, onze blinde medemens, verstoken blijft, van het fenomeen pantomime. Joa. Speciaal daarom, uh heb ik voor de blinden, een klein stukske pantomime, uitgeschreven. Daar gaat-ie:

Oooooo wat waait het toch hard! Sjongejongejongejonge wat waait het toch hard man! Da's nie meer normaal! Ik kan bijna niet tegen de wind in lopen zo hard waait het! Sjongejongejongejonge wat heb ik moeite om tegen de wind in te lopen zeg! Hela, wat schetst mijn verbazing? Een trapje naar beneden. Oooo, 's even kijken wat er beneden te doen is. Aha, ik zie het alweer! Een glazen plaat! Joa. Nou, effe dan met m'n vlakke handen tegen de glazen plaat aanduwen! He-hela hela, paniek, het plafond komt langzaam naar beneje! Maar ik kan nog net op tijd ontsnappen door een piepklein gaatje. En aan de andere kant van het gaatje ligt een roosje! Ik ruik aan het roosje. En het roosje stemt me melancholisch en ik pink een traantje weg. Daaaag!
Ja, dames en heren, na dit stukske pantomime voor de blinden...


Deze tekst circuleert op vele plaatsen op het internet en het is dus niet duidelijk wie deze tekst heeft uitgetikt, deze tekst komt uit een show van Hans Teeuwen en zodoende behoren alle rechten toe aan hem en zijn productiemaatschappij. Bij het overnemen van deze tekst gelieve een vermelding te plaatsen naar Hans Teeuwen.NET en/of een andere copyright vermelding.

(< Ga terug)