Wie is Hans Teeuwen? Alle shows van Hans Teeuwen inclusief teksten Hans Teeuwen in de media Downloads Overige Info over deze website
Hans Teeuwen (49)
  Acteur
  Cabaretier
  Regisseur
  Zanger

Solo cabaret:
1995 - Hard & Zielig
1997 - Met een Breierdeck
2000 - Trui
2002 - Dat Dan Weer Wel
2004 - Industry Of Love
2011 - Spiksplinter

Duo/TV/radio:
1992 - Heist
1997 - Mannen v/d radio
2002 - Poelmo

Zanger:
2007 - Hans Teeuwen zingt

© Hans Teeuwen.net 2004-2015
A remy.tv production
Often plagiarised, never matched.

Per en Linquist (#22 Dat Dan Weer Wel)

Zo, dan ga ik nou effe lekker zitten. Gezellig. Hmmm, heerlijk! Hmmmm, lekker sigaretje. Dat is zo lekker, h, als je solo bent dan heb je zoveel ruimte. Dit moet je bij een musical niet proberen horen, dit. Nee, dan sla je zo een homo in zn gezicht. Als je niet uitkijkt uit h. Lekker man!
Hoooo, gezellig! Even lekker bij zitten, glaasje water, sigaretje, vijfhonderd man, heerlijk! Oh man, hoe gaat het?

Goed.

Mooi. En verder? Wat ga je morgen doen? Moet je werken, hm? Betaalt dat eigenlijk goed, werken? Nee h? Wat voor soort werk doe jij?

Ik regisseer.

Je regisseert! Schitterend. Wat voor soort pornofilms?

Met mooie mannen.

Met mooie mannen? Zo. En jij, wat doe jij?

Ik werk ook.

Ah, te gek! Doe maar niet te specifiek, want daar raak ik alleen maar van in de war. Maar wat voor soort job? Een job.

TV.

Ook al TV! Maar dat is vast een hele stomme komedie. Met Gerard Cox! Bijna??
Ik zit dichtbij, h! Hoe heet die?

De Wellust Bij De Staart Gevat.

De Wellust Bij De Staart Gevt. Zo heet die? De Wellust Bij De spreekwoordelijke Staart Gevat. Jezus Christus zeg. De Wellust Bij De Staart Gevat. Schat, kom erbij, het begint bijna! Pak de chips, want De Wellust Bij De Staart Gevat begint!

Triing! Bel me nou niet op, ik zit naar De Wellust Bij De Staart Gevat te kijken. Geweldig. Goede titel, De Wellust Bij De Staart Gevat. Dan kan die niet weg, h, de wellust? Nou, das mooi. Dan heb je hem mooi bij zn kladden. Nou, dat had ook gekund: De Wellust Bij De Kladden Vatten. Of
gewoon: Twee Minuten Lekker Neuken. Das ook een goede titel. Weet je gelijk waar je aan toe bent. Als kijker, h. Als je weinig tijd hebt, kan ik nog altijd wel effe meepikken. En jij speelt daarin of? Jij bent actrice uit de serie De Wellust Bij De Staart Gevat. En jij, wat doe jij?

Ik zit op non-actief.

Jij zit op non-actief. Dan heb je lekker s avonds veel tijd om naar De Wellust Bij De Staart Gevat te kijken. Wel leuk. En jij, wat doe jij? Jij schrijft de scripts voor. Oh mensen toch. En jij, watwatHeb je trouwens een leuk weekend gehad? Ja? Wat heb je gisteren allemaal gedaan? Ooooh, gezellig winkelen. Dat vind ik zo kut, als ik dan met een vriendin moet gaan winkelen, man. Dan probeer ik altijd spullen te jatten. Dan loop ik zo schreeuwen naar buiten, dat je dat alarm niet meer hoort. NOU, DAN GA IK MAAR WEER! Is eigenlijk best een goede methode, ja, dat er eentje loopt weg en die ander blijft zo: ZO! LEUK HIER! MOOIE WINKEL! Wat je heb je gekocht dan?

Thee.

Heerlijke verse thee. Ik koop altijd stokoude thee, waar jan en alleman al van gezopen heeft. Dat vind ik toch lekker. Dan krijg ik aan het einde van de week van die korsten, hier zo, bij mn mond. Wat ga jij doen in het weekend? Zuipen?! Op de bank zitten zuipen en schreeuwen? In je eentje?
LALALALAHEE! WAAAAAAAAAAAAAH! En jij, oude schuinsmarcheerder? Met je paarse piemel. Heb jij iets leuks gedaan in het weekend? Naar de camping? Das altijd leuk! Heb je een grote of zon kleine waar je je kop de hele tijd stoot? Das wel leuk. Naar de camping is hartstikke leuk. Ga je alleen of niet? Mmmm, met het vrouwtje erbij. Zo vrouwtje, ga eens met die dikke reet in die tent! Huppakee! Ga je ook badmintonnen? Ja, das altijd leuk, h, badmintonnen op de camping. Normaal doen ze het nooit, in een keer op de camping staan ze als gekken te badmintonnen! Met een shuttletje. Mooi woord, h, shuttletje? Spaceshuttletje. De oorspronkelijke spaceshuttle werd zo gelanceerd, h. Hadden ze zon heel grote racket, zo, en dan sloegen ze hem zo, hup, de ruimte in! Vandaar, spaceshttle. Heb jij nog plannen voor het weekend? Nee h? Ga bij hem zitten schreeuwen, man, is leuk. Altijd leuk, schreeuwen zo. En jij..? Wat leuk!! Hoe, hoe ooit word de hengst? Hoe oud wordt jij? 22, wat leuk. Dan zou ik nu passen, nu kan het nog. Want anders ben je kapot. Das blackjack, h, daar mag je toch eenentwintigen? En ga je dan ook zn stoel versieren? In het Oosterpark! Helemaal wegregenen. En wanneer is dat precies? In het weeken? Zaterdag of zondag? Dus u hoort het, mensen, zaterdag in het Oosterpark: Feest!! Nou, dan komen we allemaal. Waar geen hondenpoep ligt, nee. Ja, we gaan natuurlijk niet op een verjaardag met zn allen in de stront zitten!


Deze tekst is uitgetypt door een van de mensen achter Hans Teeuwen.NET of door een inzending naar Hans Teeuwen.NET, bij het overnemen van deze tekst gelieve dan ook een vermelding naar Hans Teeuwen.NET te plaatsen.

(< Ga terug)