Wie is Hans Teeuwen? Alle shows van Hans Teeuwen inclusief teksten Hans Teeuwen in de media Downloads Overige Info over deze website
Hans Teeuwen (49)
  Acteur
  Cabaretier
  Regisseur
  Zanger

Solo cabaret:
1995 - Hard & Zielig
1997 - Met een Breierdeck
2000 - Trui
2002 - Dat Dan Weer Wel
2004 - Industry Of Love
2011 - Spiksplinter

Duo/TV/radio:
1992 - Heist
1997 - Mannen v/d radio
2002 - Poelmo

Zanger:
2007 - Hans Teeuwen zingt

© Hans Teeuwen.net 2004-2015
A remy.tv production
Often plagiarised, never matched.

Recensie DVDzine.nl (Hard & Zielig)

Hans Teeuwen speelt piano, zingt, acteert, vertelt en maakt danspasjes. Het tempo ligt hoog, de presentatie is vitaal. De onderwerpen die aangesneden worden zijn zo uiteenlopend dat er ogenschijnlijk geen verband tussen kan zijn..
Maar schijn bedriegt!

Garibaldi, Kiekerjan, eenzame opsluiting, Dean Martin, contactadvertenties en superioriteitsobsessies zijn slechts een greep uit het brede scala van Teeuwens hersenspinsels.Beeld
Het 1.33:1 beeld ziet er redelijk goed uit. Zeker voor een theatershow is het meer dan voldoende. Maar het beeld bevat wel filmgrain en soms is er sprake van aliasing dat vooral opvalt op een computermonitor.

De voorstelling bevat geen ondertiteling en is daarbij netjes verdeeld in 29 chapters.Geluid
Het Dolby Digital 2.0-geluid klinkt goed. Teeuwen is altijd goed verstaanbaar en de geluidstrack klinkt helder. Meer is ook niet nodig voor een theatervoorstelling.

Extra's
Er zitten geen extra's op de DVD. Jammer... een interviewtje was leuk geweest.

Conclusie
Deze voorstelling vind ik persoonlijk de beste die hij tot nu toe heeft gemaakt. Teeuwen is goed op dreef en er zitten echt gillers in zoals het stukje "Bosbomen". De dvd is voorzien van redelijk goed beeld en goed geluid maar voor de rest erg kaal omdat extra's ontbreken. 1 ding ben ik het totŠŠl niet mee eens op de hoes. de leeftijdsaanduiding op de hoes geeft Alle Leeftijden aan, terwijl er toch echt vreselijk grove stukken zitten in de voostelling. Dus in dit geval zou ik zeggen 12 jaar voor grof taalgebruik. Tja, de nederlandse filmkeuring blijft vaag af en toe.


Bron: DVDzine.nl

(< Ga terug)